Produkty pro cukr a koláče (2)

Sacharóza (Bílý Cukr)

Sacharóza (Bílý Cukr)

Sacharóza, také známá jako bílý cukr nebo stolní cukr, se získává z cukrové řepy nebo cukrové třtiny. Je to disacharid, který patří mezi jednoduché sacharidy. Produkt se nachází ve formě bílých, homogenních, zrnitých krystalů bez hrudek nebo kusů a má charakteristickou sladkou vůni a chuť cukru. Sacharóza je snadno rozpustná ve vodě a může rychle rekristalizovat. Produkt nabízený společností Foodcom nepochází z geneticky modifikovaných rostlin.
Bílý Rafinovaný Cukr - Cukr

Bílý Rafinovaný Cukr - Cukr

ICUMSA: 45 RBU. Fit for Human Consumption. Polarizace: 99,80 % min. Vlhkost: 0,04 % max podle hmotnosti. Obsah popela: 0,04 % max podle hmotnosti. Rozpustnost: 100 % suché/volně jemně tekoucí. Radiace: Normální v mezinárodně přijatelných limitech. Úroda: Aktuální. Magnetické částice: 4 mg/kg. SO2: 70 mg/kg. Barva: Jiskřivě bílá maximálně 45 Icumsa útlumových jednotek (Icumsa metoda). Granulace: Jemný standard. Popel elektricky: 0,04 % max. (na základě suché hmotnosti) Vodivost. Oxid siřičitý: 20 mg/kg min. Usazeniny: Žádné. Zápach: Bez jakéhokoli zápachu. Reducující cukr: 0,05 % max podle hmotnosti. HPN Staph Aureus: Nula. Max AS: 1 P.P.M. Max PS: 2 P.P.M.